Colofon & Disclaimer

Deze website is een officieel cluborgaan.

Schermresolutie
De website is het beste te bekijken met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels (of meer)

Ontwerp en onderhoud website
Deze website is ontworpen en ontwikkeld door: teKiek! webdesign (www.tekiek.nl).
Webmaster (onderhoud) wordt verzorgd door Hieke Postma.

Foto’s
De foto’s op deze site zijn afkomstig uit priv√© collecties van leden van de menvereniging en / of zijn gemaakt door Hieke Postma (¬©teKiek! internet presentaties, fotografie & webdesign).

Auteursrechten
Deze website is een publicatie van menvereniging Noordwolde. Verveelvoudiging van informatie, logo’s en/of foto- en beeldmateriaal met het doel deze te exploiteren of openbaar te maken is alleen toegestaan na toestemming van menvereniging Noordwolde.

Disclaimer
De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door menvereniging Noordwolde. Hoewel geprobeerd wordt de site zoveel mogelijk up to date te houden blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en menvereniging Noordwolde is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Correspondentieadres
Wilt u contact opnemen met menvereniging Noordwolde dan kunt u contact opnemen met:

Mw. I. L. de Block,
Oostvierdeparten 17a
8391 XP, Noordwolde
(0561) 433914

Voor contact via email kunt u de ‘contact’ link, rechtsbovenaan deze pagina gebruiken.