In het weekend van 6 en 7 september werden de kampioenschappen samengesteld mennen klasse L en M gehouden in Hengelo (GLD). Hier kwamen drie deelnemers van onze vereniging aan de start.

1 span pony klasse M:

Melanie Dekker kwam in deze klasse aan de start. In de dressuur behaalde ze een 8e plaats, in de marathon een 6e plaats en in de vaardigheid een 5e plaats. Dit betekende voor het eindklassement een 7e plaats.

tandem pony/paard klasse L-M-Z:

Bianca ten Hoeve kwam in deze klasse aan de start. Met een 2e plaats in de dressuur en een 4e plaats in de marathon en vaardigheid eindigde ze in het eindklassement op een 3e plaats wat haar een bronzen plak opleverde.

1 span paard klasse M

In deze klasse kwam Xander Tuitjer aan de start voor onze vereniging. In de dressuur behaalde Xander een 6e plaats, in de marathon een 11e plaats en een 3e plaats in de vaardigheid. Hiermee eindigde Xander op een 9e plaats.

Hippiade mennen 14 september

Afgelopen zaterdag werd de hippiade in Ermelo verreden. Hier kwamen een aantal deelnemers van onze vereniging aan de start.

Dressuur

L pony enkelspan

Melanie Dekker, 2e met 66% en 5e met 66%

Jan Kamps, 13e met 63% en 9e met 65%

M pony enkelspan

Ivonne Bakker, 4e met 67% en 7e met 57&

Melanie Dekker, 5e met 63% en 3e met 62%

Z pony enkelspan

Manouk Boer, 7e met 62% en 10e met 57%

ZZ pony enkelspan

Ester Hoogeveen, 2e met 67% en 1e met 69%

B paarden enkelspan

Radboud Kulsdom, 16e met 56% en 13e met 63%

Z paarden enkelspan

Marijke Meeuwissen, 8e met 60% en 10e met 58%

ZZ paarden enkelspan

Paul Versluis, 1e met 68% en 4e met 65%

Op de foto Ester Hoogeveen, foto van Bianca Douwes

Eindresultaat over de twee dressuurproeven

1e plaats 1 pony klasse ZZ Ester Hoogeveen met Sanbuorster Morris met 68%

3e plaats 1 pony klasse L Melanie Dekker met Kastanjehof Crystal met 66%

2e plaats 1 paard klasse ZZ Paul Versluis met Bombarie met 66%

Vaardigheid

1 pony klasse L 5e Melanie Dekker, 8e Reno ten Hoeve, 15 Ivonne Bakker

1 pony klasse M Melanie Dekker met een 9e plaats. Helaas vielen er in de barrage 3 ballen.

1pony klasse Z Manouk Boer met een 11e plaats. Helaas kreeg Manouk 5 strafpunten i.v.m. een weigering.

2 pony klasse L Bianca ten hoeve met een 5e plaats.

2 pony klasse M/Z/ZZ Henri ten Hoeve met een 7e plaats. Bij Henri viel er helaas 1 bal af.

1 paard klasse Z/ZZ Paul Versluis had een heel klein beetje tijdsoverschrijding (0,185 strafpunten) waardoor Paul een bronzen medaille verdiende.

Wij feliciteren alle leden van de vereniging met hun behaalde resultaten.